IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Werelden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axel
Administrator
avatar

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 13-12-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Ik ben een zwerver in een doos met een laptop.

Passport
Wereld: Origineel
Soort: Traveler
Partner: ❝ I'd rather have oxygen ❞

BerichtOnderwerp: Werelden   do dec 15, 2011 6:56 am

Werelden

Het is dus duidelijk dat er twee werelden zijn. De parallelle wereld en de originele. Deze twee zijn er altijd al geweest, en het essentieel dat ze beiden bestaan voor de balans. Maar de balans is een tijd terug verstoord. Op het eerste gezicht merkte niemand hier iets van, maar al snel escaleerde de kleine probleempjes en werden ze groter. Scheuren ontstonden in de grens van deze twee werelden. Dit leidde tot onverklaarbare dingen. Zoals mensen die bepaalde aandoeningen kregen. Hun lichaam weigerde de veranderingen, zozeer dat dit uiteindelijk tot hun dood leidde. Onverklaarbare doden, werden deze zaken genoemd.
In je Passport kun je aangeven in welke wereld je personage verblijft, woont. En dus niet waarin deze is geboren. Omdat de laatste tijd vaak over de grens is het nogal onduidelijk wie nou waar woont. Maar de wereld waar je personage altijd zou proberen terug te komen, waar hij of zij een vast verblijf heeft, kun je beschouwen als zijn of haar thuis wereld.
Je speelt tevens maar één versie van je personage. Dus óf uit de originele, óf uit de parallelle. Het is mogelijk om je eigen kopie tegen te komen, maar hier komen geen verdere problemen mee. Niet meer sinds de balans is verstoord. Je kunt je andere versie gewoon aanraken, ghostplayen. Maar je eigenlijke personage blijft je hoofd personage. Dit om verwarring te voorkomen.


Voorbeeld qua spelen in verband met andere zelf:
 
•Originele Wereld;
De originele wereld is net zoals de onze, de techniek is even ver. Misschien net een tikje verder, maar hij is voor de rest gewoon gelijk aan de onze. Deze wereld is waar de Travelers vandaan komen, hier worden ze 'geboren'. Deze wereld is nog het meest in balans van de twee. De scheuren vallen nog mee en sluiten nog van zichzelf, je kunt ze dus nog als zwakker beschouwen. Wel is deze wereld in het nadeel tegenover de andere, aangezien deze zo zijn voordelen en voorsprongen heeft.

•Parallelle Wereld;
Deze wereld is ook nog een beetje vergelijkbaar met de onze, maar de techniek is vele malen verder ontwikkeld. Er zijn andere beslissingen genomen, waardoor er andere dingen uit zijn gekomen. Het is niet zo dat alles precies het tegenovergestelde gaat in vergelijking met de originele. Het is dus niet die: hier ja, daar nee, theorie. Sommige beslissingen zijn gewoon hetzelfde, anderen een tikje anders. Maar niet precies het tegenovergestelde. Als grootste voorbeeld nemen we eventjes dat in deze wereld de Twin Towers wel nog gewoon zouden bestaan, simpelweg door andere beslissingen.
In deze wereld zijn de Shapeshifters gecreëerd. En ondanks dat deze wereld voorligt met technologie, zijn de scheuren vele malen erger. Ze sluiten niet meer uit zichzelf, en moeten dus gesloten worden. De regering heeft hier iets voor verzonnen, genaamd Amber. Het is een soort doorzichtig, vast materiaal, met een oranje gloed. Er wordt een apparaat neergezet dichtbij de scheur, een soort tijdbom. Wanneer deze afgaat verspreid het Amber zich tot een bepaald gebied, ligt aan de hoeveelheid. De plek moet geëvacueerd, maar als er toch nog iemand rondzwerft gaat deze een erg lot tegemoet. Hij of zij wordt een soort van ingevroren in het Amber. Men heeft geprobeerd de mensen eruit te halen, maar zodra dit gebeurde kwam een nieuw slachtoffer erin. Dus zien ze hier maar van af. Eigen schuld dikke bult.

_________________

"They say that there's no such thing as paradise..."
"And they're right"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://geminus.actieforum.com
 
Werelden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Geminus :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: