IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Algemene Verhaallijn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axel
Administrator
avatar

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 13-12-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Ik ben een zwerver in een doos met een laptop.

Passport
Wereld: Origineel
Soort: Traveler
Partner: ❝ I'd rather have oxygen ❞

BerichtOnderwerp: Algemene Verhaallijn   vr dec 16, 2011 2:53 am

Algemene Verhaallijn

Het begon allemaal met twee wetenschappers, die elkaar tegenkwamen als studenten. Walter Bisshop en William Bell. De twee werden al snel vrienden, en het bleek al snel dat ze dezelfde passies hadden. En om dezelfde reden de studie volgenden: beiden hadden een grote fascinatie met het onverklaarbare. Na hun studie afgerond te hebben gingen ze verder met onderzoek ernaar, en kwamen er al snel achter dat er iets bestond als een 'parallelle wereld'. Ze deden er niet zoveel mee, maar het was enkel een kwestie van tijd voordat de informatie werd gebruikt.
Walter zijn zoon kwam om in een auto ongeluk, zijn vrouw overleefde het. De man was er kapot van, maar bedacht iets. Wat als hij de andere versie van zijn zoon kon halen, zijn kopie, van de parallelle wereld? Dan zou alles weer oké zijn. En zo ging het dus, samen met William wist hij een apart te ontwerpen dat instaat was om iemand over de grens te krijgen. Dit wel maar voor enkele seconden, bijna een gehele minuut. Genoeg om alles te doen, zijn zoon terug te krijgen.
Het plan ging goed, zoals werd omschreven in de Prologue, maar geen van beiden hadden er een idee van dat ze iets catastrofaal hadden begaan. Het bleek al snel dat er dingen mis waren met de nieuwe zoon van Walter. In feiten was zijn nieuwe zoon de eerste Traveler. Walter kon het niet weerstaan om dingen verder te onderzoeken, te experimenteren. Het ging ver, zover dat Bell zich uiteindelijk terug trok. Er is niets meer van de man vernomen, helaas.
» Klik hier om naar de Prologue te gaan.

•Gang van zaken;
Het is ongeveer tien jaar geleden dat dit alles gebeurd, de balans is verstoord. Beiden werelden zijn er nu van op de hoogte, en er worden ook al maatregelen genomen. Maar beiden werelden zijn er op uit om elkaar te vernietigen, want er kan er maar één blijven bestaan. De balans is verstoord, en om die te herstellen moet men één wereld dus volledig vernietigen. Men weet gelukkig nog niet hoe dit moet, maar het zou niet lang duren of ze komen erachter... Er is namelijk wel een manier, een manier bedacht door één bepaald persoon dat er nu niet meer is. Het aan niemand kan vertellen, en het is enkel een kwestie van tijd voordat met erachter komt wat deze manier is.
Nu is er enkel de Geminus organisatie. Deze moet zorgen voor de orde, en houdt alles achter voor de onwetende mensen. Zoveel mogelijk van de Tralevers worden opgespoord en vrijwel gedwongen zich bij hun aan te sluiten. Dit is de enige manier waarop ze ze verborgen kunnen houden voor de wereld. Terwijl de Shapeshifters gewoon de vrije wereld in worden gestuurd. Niemand is nog op de hoogte van het feit dat er een manier is om dit alles 'op te lossen'. Het is echter nog een kwestie van tijd.

_________________

"They say that there's no such thing as paradise..."
"And they're right"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://geminus.actieforum.com
 
Algemene Verhaallijn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Geminus :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: