IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 | | Argyris Gyro Hunter (Night) | |

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Night
Moderator
avatar

Aantal berichten : 65
Registratiedatum : 16-12-11
Leeftijd : 23

Passport
Wereld: Parallel
Soort: Shapeshifter
Partner: Ton cœur bat à deux temps, un autre baiser et tu seras mien~ ♥

BerichtOnderwerp: | | Argyris Gyro Hunter (Night) | |   zo dec 18, 2011 7:15 am

| | G E N E R A L I N F O R M A T I O N | |Naam: Argyris Gyro Hunter
Betekenis naam: Argyris betekent ''zilver'' en Night heeft eerlijk gezegt geen flauw idee waarom zijn ouders hem ''zilver'' hebben genoemd. Gyro betekent dan weer ''onafhankelijk'' en Hunter betekent natuurlijk gewoon Hunter.
Roepnaam/Bijnaam: Argyris vindt hij een vreselijke naam, vooral omdat het de naam was die zijn vader gaf. Hij noemt zichzelf daarom Night, stelt zich ook zo voor. Wie hem bij zijn echte naam noemt, krijgt een klap op z'n donder.
Leeftijd: 17 (geboren op 13/10/1994)
Geslacht: Mannelijk
Oriëntatie: Bi
Wereld: Hij is geboren in de parallelle wereld, woont er nu nog steeds.
Soort: Shapeshifter.
Familie: Vader: Niño Hunter (45)
Moeder: Marié L'Antoinette (39) †
Zusje: Niãra Hunter (3, eigenlijk 13) †
Talen: (de taal die ze daar spreken), Frans (hij heeft zelfs een accentje), Engels.

| | T H E O U T S I D E | |

Zwart. Dat is de kleur die het meest bij Night voorkomt. Om maar te beginnen heeft Night zwart kort haar, wat hij nooit kamt omdat het toch altijd wel goed zit. 's Ochtends haalt hij alleen zijn vingers er door heen en klaar is hij. Er hangen vaak een paar lokken voor zijn voorhoofd als een pony, die hij soms wel als vervelend ervaart. Daarom draagt hij soms een schuif in zijn haar, die zijn pony uit zijn gezicht houdt. Ziet er niet al te mannelijk uit maar wat kan hem dat schelen.
Zijn oogkleur is rood. Door mutagene invloeden is zijn moeder Marié geboren als een mutant met als eigenschap rode ogen en verscheidene afwijkingen aan haar lichaam. Toen Night geboren werd is hij veel onderzocht maar het bleek dat hij stabiel was en dat hij alleen de rode ogen van haar had overgenomen. Zijn ogen zijn van gemiddelde grootte, niet te groot of niet te klein en passen goed bij zijn gezicht.
Night's huidkleur is bleek, niet erg gebruind dus. Bruinen kan en wilt hij overigens niet omdat zijn huid ten eerste gemakkelijk in de zon verbrand en ten tweede vind hij dat hij er als een debiel uit zou zien met een gebruinde huid. Het verbranden is niet erg fijn maar daar tegenover staat wel een egale huid zonder irritante rotpukkels dus daar heeft hij dan wel weer geluk mee.
Zijn lichaamsbouw is vrij normaal. Hij heeft een lengte van 1,85, geen uitschieter dus en erg vind hij het ook niet. Hij kan er sowieso vrij weinig aan doen. Hij heeft daarnaast een goede spieropbouw, een gezond gewicht maar hij heeft als minpunt wel dat zijn nek erg gevoelig is. Knijp erin, en je hebt hem neer.
Zijn kledingstijl is niet veel opvallends, altijd wel zwart. Hij draagt vaak genoeg een zwarte lange jas met daaronder een zwarte broek, soms een wit shirt maar anders zwart en het enige beetje kleur in zijn kleding zit toch wel in zijn schoenen: Zwarte kisten met dunne rode lijntjes.
Omdat hij een shapeshifter is, verandert hij nog wel eens van uiterlijk. Dit doet hij óf voor de lol, óf hij doet het echt met een soort doel, zoals spioneren of andere missies.

| | T H E I N S I D E | |

Night is zeker wel zelfverzekerd te noemen. Eigenlijk gaat het zo ver dat hij gewoon bijna arrogant is. Hij vindt zichzelf heel wat. Sterk, ambitieus, knap, een goede flirt. Arrogantie is over het algemeen geen goede eigenschap te noemen maar in zijn geval is het juist iets goeds. Hij had namelijk heel anders moeten zijn. Stil, ingetogen en onzeker maar dat werd hij niet. In plaats daarvan ging hij de spontane, zelfverzekerde en ambitieuze kant op. Meer hierover in het verleden. Hij is een spontane jongen, stapt gemakkelijk op mensen af om een babbeltje met ze te maken. Hij is niet bang voor vreemden, al helemaal niet voor vijanden omdat hij ze niet echt als hindernissen ziet. Hij ziet ze meer als schaakstukken waarmee hij kan spelen, of hij het nou positief of negatief bedoelt. Alles om een doel te bereiken. Daarom is hij ook erg ambitieus. Hij streeft altijd wel naar een betere positie omdat hij dat - in zijn ogen - gewoon verdient. Hij lijkt niet het typje om te werken voor iets wat hij graag wilt, maar oh, dat doet hij echt wel. Hij werkt alleen niet wanneer het over saaie onderwerpen gaat. Dan legt hij zijn hoofd op tafel en valt hij in slaap.
Night is echter wel erg plagerig. Hij vindt het leuk om op allerlei manieren met mensen te spelen. Hij probeert ze altijd wel gek te maken. Sommigen zijn best moeilijk gek te maken, maar hij gaat gewoon door. Hij houdt niet van verliezen en vooral niet van het verliezen van zijn eigen spel. Hij weet wel van ophouden. Hij mag speels en vervelend zijn maar ook hij weet wanneer hij serieus moet zijn en wanneer hij door kan gaan met zijn pesterijen. Toch zit hij altijd wel aan de vervelende kant.
Hij is onvoorspelbaar. Je weet nooit wat hij gaat doen wanneer hij in je buurt is. Hij kan je plagen, opeens verdwijnen, je meesleuren naar een kat om hem te aaien en wel meer van dat soort dingen. Hij vindt het maar komisch om de reacties van personen te zien.
Buiten deze vervelendheid, heeft hij ook een kort lontje. Als hij kwaad is, slaat hij om en is hij opeens niet meer speels en vervelend. Dan wilt hij dat je uit zijn buurt gaat, anders loopt hij zelf weg om een of ander voorwerp in elkaar te beuken uit woede. Of een persoon.

| | T H E P A S T | |

Ten eerste was Night een ''ongelukje''. Zijn ouders hadden elkaar ontmoet toen zijn vader op reis was naar Frankrijk, waar hij zijn moeder Marié heeft ontmoet toen hij verdwaald was en haar de weg vroeg. Natuurlijk kon hij geen Frans, dus had hij een woordenboek bij de hand en babbelde heel onprofessioneel de woorden uit het woordenboek. Marié vond dit grappig en vond de man ook wel heel charmant. Toen begon ze opeens Engels te praten, de taal die Niño dan wel weer kon, dus al die tijd had ze gewoon Engels kunnen praten. Dat deed ze niet, omdat ze het gewoon leuk vond om hem zo te zien stuntelen over zijn woorden. Ze trouwden een paar jaar later en tijdens hun huwelijksreis, gebeurde er heel wat in hun auto. Marié kwam er achter dat ze zwanger was. Ze was verrast maar ook dolblij, ookal was hij maar een ongelukje.
Night werd geboren als Argyris, een gezond gelukkig baby'tje. Hij had niet de aandoening die zijn moeder had, had alleen de rode ogen geërfd. Ze waren erg blij met Night. Hij was hun lievelingetje, werd helemaal verwend door zijn ouders. Het was de gelukkigste tijd die Night had beleefd. 5 jaar later, kregen ze nog een kind genaamd Niãra. Night was erg jaloers op zijn babyzusje, omdat zij opeens alle aandacht kreeg en niet hij. Niãra was namelijk wél met haar moeders aandoening geboren. De aandoening hield in dat ze erg veel last van haar spieren had, omdat ze te kort waren en ze had ook veel pijn. Bij Night's moeder was dit veel minder erg omdat zij medicatie had gehad. Niãra was daar nog te jong voor.
Night liet op een gegeven moment blijken dat hij het niet leuk vond dat zij alle aandacht kreeg. Zijn ouders verontschuldigden zich toen en gaven beide kinderen dezelfde hoeveelheid aandacht. Hierdoor begon Night echt van Niãra te houden.
3 jaar later, toen Niãra 3 was en Night 8, gebeurde er een ongeluk. Ze kregen een aanrijding met een dronken automobilist waardoor hun auto een paar keer over de kop vloog en gelukkig niet in brand vloog. Hij en zijn vader leefden nog, maar Marié en Niãra waren dood. Niãra was met haar hoofdje door een ruit geslagen en bloedde dood in de tijd dat Night en zijn vader zich bevrijdden uit de auto. Zijn moeder was doodgegaan doordat ze geplet was door de voorkant van de auto.
Hij en zijn vader hadden het zwaar met het verwerken van hun dood. Zijn vaders karakter sloeg compleet om en hij begon Night de schuld te geven, doordat hij en Night ruzie hadden in de auto en hij afgeleid was waardoor het ongeluk dus gebeurde. Night werd woedend op zijn vader en schold hem uit. Hierdoor raakte zijn vader over de rooie en gaf Night een klap in zijn gezicht, daarna nog één en daarna een trap. Dat ging door tot Night bont en blauw op de grond lag.
Het duurde twee weken om te herstellen van de verwondingen en kneuzingen en intussen kwamen er steeds meer bij. Zijn vader's toestand werd steeds erger en hun relatie werd ook steeds slechter. Op een dag was Night alles zat en verliet zijn vader. Hij was toen 12 en hij is dus voor ongeveer 4 jaar mishandelt. Hij is op zijn twaalfde opgenomen in een opvangtehuis en toen hij 15 was, begon hij te werken voor de FBI. Zijn vader leeft nog steeds, maar Night wilt hem nooit meer zien. Door het veranderen van zijn naam, knipte hij alle banden door. Hij was geen Agryris meer. Hij was Night.

| | E X T R A | |

~ Hij houdt van bloemen, katten en is gefascineerd door wapens.
~ Hij haat wespen, zijn vader en verliezen.
~ Hij is snel wagenziek, heeft altijd nachtmerrie's en is nogal rommelig.
~ Zijn stopwoord: Merde [Frans voor: Shit]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
| | Argyris Gyro Hunter (Night) | |
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Geminus :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage-
Ga naar: