IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 //Markus Nimhé\\

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mark
Moderator
avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 15-12-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Parallel of Origineel~ Who shall say

Passport
Wereld: Origineel
Soort: Shapeshifter
Partner: ~I Won't Fall Out Of Love

BerichtOnderwerp: //Markus Nimhé\   zo dec 18, 2011 7:51 am


||Markus Eiro Sidhion Nimhé||

If I stretch my hand countless times in this repeating world,
will my ephemeral tears melt this dark heart?
If these newly sprouted feelings resounded in your heart,
I can stay by your side and protect you, right?
If I pick up this fallen hope and join it with tomorrow,
this entwined and distorted wish can also be set free.
Holding up the light, I erase all my hesitation.
What I wanted to give you was a future…
While holding onto crying nights, I scream out my griefs.


.Passport.
Naam: Markus [Eiro Sidhion] Nimhé
Roepnaam: Mark
Geslacht: Male
Geboortewereld: Parallel
Verblijf-wereld: Origineel
Soort: Shapeshifter
Leeftijd: 18 jaar
Ouders: Dylan Nimhé x Mairwen Downsia
Broers&Zussen:
Geboortedatum: 5 maart
Oriëntatie: Bi
Partner: ~Just A Face In The Crowd
Quote: ~It is just absurd to divide people in good and bad. People are either charming, or tedious~

My distant ideals take my footsteps and gently heals them.
Tightly holding our certain bond, we can go anywhere.
We shoulder this impure miracle.
If I touch upon my false emotions,
a reality warmer than anything will start to cloud up…
Even if I continue to question this world gone mad,
you already knew the answer will never come, right?

.Uiterlijk.
Haarkleur: Zwart
Haarstijl: Kort en piekerig
Oogkleur: Rood [bijwerking van de injectie]
Lengte: 1.89m
Gewicht: 57 kg
This wish blurred from tears will never give in,
it will simply give pain without end
Knowing sadness, I came to know happiness.
Weakness changes you…
When I stopped still, I shattered everything I casted aside.
I entrust these words which could never reach you.
Those eyes I saw
what did they feel, what did they keep away from?
As if hiding its heart.

.Innerlijk.
Geschiedenis: Zonder te weten dat er een andere wereld bestond, dat er een reflectie was van de wereld waar hij leefde, groeide Mark op. Onwetend, gelukkig. Waarom zou hij reden hebben om iets te zoeken achter alles wat de werkelijkheid voor hem was? Mark deed dat dan ook niet en wist tot zijn vijftiende niets van wat er kon gebeuren. Als kind was Mark een dominant jochie dat niet tegen zijn verlies kon en alles wilde hebben naar zijn zin. Dat lukte lang niet altijd, waardoor hij maar een select groepje vrienden had waar hij doorgaans kattenkwaad mee uithaalde. Hij was wel populair, maar de mensen waar hij vaak mee rondhing waren ook zijn echte vrienden. Ondanks zijn soms tegendraadse persoonlijkheid was hij geen leidersfiguur en koos een kant wanneer hem dat uitkwam. De kant die hem het meeste te bieden had. Dat leidde er wel eens toe dat hij opgewacht werd, omdat hij mensen ‘verraden’ had. Op zo’n leeftijd heeft dat nog niet echt betekenis, maar doordat hij niet echt een goed uithoudingsvermogen had, leerde hij zich goed te verstoppen en weg te duiken. Mark hield er echter niet van zich te verstoppen en ontwikkelde ook een manier om dingen terug te zeggen en zich uit situaties te praten. Als hem iets niet uitkwam had hij snel de neiging om dat duidelijk te maken en ertegen te protesteren, wil onder geen beding verlies lijden.
Op zijn vijftiende veranderde het allemaal: de onderzoekers van de parallelle wereld hadden ook hem uitgekozen om een injectie te geven en dat betekende dat hij een Shapeshifter zou worden. Mark was het daar niet mee eens maar kon er niet aan ontsnappen, hoeveel hij ook gilde en zich verzette. Hij kreeg het spul ingespoten en werd een Shapeshifter. Hoeveel voordeel hem dat ook kon geven, Mark haatte alles en iedereen erom. Zodra hij voor een missie naar de originele wereld gestuurd werd zorgde hij dat hij genoeg injectiespul had om te overleven en deserteerde de parallelle wereld. Hij wilde er onder geen beding naar terug. Hij wordt een soort van gezocht door het hoofdkantoor in de parallelle wereld, maar vormt geen echte bedreiging. Hij is er niet op uit om alles aan iedereen door te lullen, alleen om zijn eigen leven zo leuk mogelijk te leiden op een andere wereld, waar ze niet zo met dat soort praktijken bezig zijn. Tenminste, niet met Shapeshifters. Hij heeft zich gemakkelijk in kunnen burgeren op school, al heeft hij wel een paar leugentjes om bestwil moeten vertellen. De originele Mark is verhuisd en naar een heel ander deel van de wereld gegaan, gelukkig. Men zou wel vreemd opkijken als er opeens twee Markussen waren. Hij is succesvol geïnfiltreerd, volgens de Geminus van de parallelle wereld. Terug kan hij toch niet meer, hij wil niet dat ze erachter komen dat hij hen aan het verraden is en achter hem aankomen. Hij zou niet kunnen winnen. Hij krijgt maar weinig opdrachten en voert die zo langzaam mogelijk uit, zolang ze hem maar niet gevaarlijk genoeg vinden om te elimineren.
Persoonlijkheid: Hij is niet altijd even eerlijk over zijn motieven, maar liegt niet zo snel. Hij heeft wel de neiging te zeggen wat hij denkt. Mark kan af en toe een ontzettend klein kind zijn, stampt op de grond en loopt weg; hij is een macho en doet zich sterk voor, maar hij doet het allemaal voor zijn imago en wat het later op kan leveren. Spijt heeft hij bijna nooit ergens van en emoties beleeft hij altijd sterk. Mark kan snel over dingen heen lachen, maar ze blijven hem vaak nog lang bij. Praten en met anderen omgaan vindt hij geen probleem, hoewel hij er maar zelden vrienden aan overhoudt. Mark leeft zowat in zijn eigen wereldje, waarin hij en alleen hij belangrijk is. Andere mensen zijn achtergronddecor, soms zelfs pionnen die hij wil gebruiken om er beter van te worden. Hij is geen mastermind, maar heeft wel een goed stel hersenen dat hij helemaal uitbuit. Qua kracht is hij niet geweldig, maar dat is wel verbeterd door dat hij Shapeshifter is. Hij gebruikt zijn krachten als hij dat nodig acht. Mark is niet bepaald het behulpzame type, laat mensen zo zitten als het hem niet meer uitkomt. Hij is alleen populair op school om zijn grote mond, staat bekend als een onbetrouwbaar persoon. Probeer hem niet uit zijn fantastische wereldje te halen; je wordt beloond met een grote mond en een vuist in je maag. Mark kan wel vrienden maken, maar alleen met mensen die eerst nuttig voor hem zijn geweest en hem als ze erachter komen dat hij ze gebruikt heeft nog normaal met hem om willen gaan; niet veel dus. Hij is ook liever alleen, heeft alleen maar een groepje om zich heen dat ook populair wil zijn en graag meelacht met zijn stomme grappen. Mensen die niet aan de standaard van ‘stoerheid’ voldoen negeert Mark zomaar en met meisjes gaat hij bijna nooit om. Toch komt hij niet snel in gevechten, omdat hij weet dat hij dat niet kan winnen. Als Mark erg gefrustreerd is, wil hij zichzelf het liefst opsluiten en mokken met zijn muziek keihard op. Hij luistert naar niemand en doet wat hij zelf wil. Zijn best doet hij alleen voor dingen die hem interesseren, doet geen enkele moeite om meer dan een zes te halen op school. Zolang hij zijn diploma haalt heeft hij geen zin om zijn best te doen en te laten zien dat hij daadwerkelijk ook een brein heeft. Een baantje heeft hij niet, vindt dat een nutteloos tijdverdrijf. Na ruim twee jaar is hij al aardig gewend aan de originele wereld, al zijn er soms dingen die hem blijven verbazen. Bijvoorbeeld, hoever de originele wereld achterligt op de parallelle. Hij moet altijd ontzettend zijn best doen om dat soort dingen voor zich te houden, omdat hij anders een vreemde en verdachte indruk zou wekken.

If you can teach me
the meaning of being here,
I can always stay strong and unchanged.
Holding up the light, I erase all my hesitation.
What I wanted to give you was a future…
While holding onto crying nights, I scream out my griefs.
My distant ideals take my footsteps and gently heals them.
Tightly holding our certain bond, we can go anywhere.
No hesitation, open your eyes,
shake everything off, reach out,
and shoulder this impure miracle.

.Extra.
xMark is dol op muziekx
xHij heeft het niet zo op wapens en gebruikt liever sneakier methodes om van iemand af te komenx
xIn een gevecht zal hij alle mogelijk valse trucjes uitbuitenx
x~Faceclaim=Orhihara Izayax

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
//Markus Nimhé\\
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Geminus :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage-
Ga naar: