IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Regilius Arno Bruno Bruwwors of tewel Rabb

Ga naar beneden 
AuteurBericht
RabbAantal berichten : 1
Registratiedatum : 04-01-12

BerichtOnderwerp: Regilius Arno Bruno Bruwwors of tewel Rabb   wo jan 04, 2012 10:23 am

Naam:regilius arno bruno bruwwors of tewel Rabb
Leeftijd:19
Geslacht:Mannelijk
Soort: Shapeshifters
Wereld:Orginele wereld
Paar:Nog niemand

Persoonlijkheid:Rabb is een jongen die leeft in het hier en nu en alles neemt wat hij te pakken kan krijgen. Want hij weet tot het leven heel kort is. Rabb moet niet snel wat hebben van vreemden, hij vertrouwt niet snel mensen die hij pas kent. Of beter gezegt hij vertrouwt mensen pas als hij ze een tijdje kent en weet tot ze hem niet zullen verraden, of de rug toe keren. Hij gedraagt zich meestal kil, stil en arogant om mensen op een afstand te houden. Maar hij neemt ook weer geen blad voor de mond, als hem iets niet bevalt zal hij het die gene duidelijk laten merken. Zijn nieuwschierigheid is een grote minpunt, al weet hij tot hij niet moet gaan kijken omdat die genen of iets gevaarlijk is. Maar hij wilt dan gewoon meer weten en dat kan hij niet onderdrukken. Dit is een van de redenen waarom hij veel in de problemen geraakt. Ook een van de redenen is waardoor hij in moeilijk heden komt is tot hij snel boos word, en als hij goed boos is gaat hij roekeloze dingen doen. Voor mensen die hem beter kennen is hij niet meer de kille, stille en aroganten jongen. Die zien tot het een schild van hem is, Eigelijk is hij heel aardig en zorgzaam over de mensen om wie hij geeft en hij vind het fijn om met ze lol te maken. Jammer genoeg voor hem heeft hij meer vijanden dan vrienden.
Geschiedenis:Rabb is opgegroeit in de parellelle wereld en hij had een hele normale jeugt ook al waren zijn ouders niet bepaalt rijk. Tot op een dag,hij was nog niet zolang 15. Toen hij terug kwam van het spelen bij een vriend van hem zag hij een paar onbekende mensen bij zijn huis. Het waren er 2 en toen hij er aan kwam zag hij zijn moeder huilen en zijn vader haar naar binnen brengen.En toen gebeurde hem alles te snel. Een van de mannen tilde hem zonder pardon op. En zette hem in de auto en ze gingen er met hem vandoor. Hij zelf had geschreeuwt en gehuilt om zijn moeder maar die was niet gekomen om hem te helpen. Ook had hij gestamt getrap en gebeten naar de man maar niks bleek wat uit te halen wat hij deed. Na een lange ridt hadden ze een soort weeshuis berijkt en hem in een kamer gestopt om te kalmeren. In die kamer viel hij uit eindelijk in slaap. Maar hij werdt ergens anders wakker door een stekende pijn in zijn nek en hij zag net iemand een spuit weg halen bij hem. Ze haden niet door tot hij wakker was geworden en dit was zijn kans en die greep hij. Hij sprong op en sprinte de gang op, na een aantal gangen te hebben gehad was hij door de raam geklommen en op de vlucht geslagen.
Ouders: Floris en marion burrows
Broers/zussen:Een broertje

Uiterlijk:Komt moet nog een plaatje zoeken en de beschrijving posten.
Extra:Rabb wist eerst niet tot hij verandert was in een shapeschifter. Daar kwam hij pas achter toen hij ineens heel ziek werd maanden nadat hij ontsnapt was. Hij had toen heel heel veel geluk gehad tot een andere hem vond en hem zijn spuit gaf. Die legde hem toen uit wat hij was en wat hij nodig had om te zorgen tot hij bleef leven. Hij reisde een tijdje met die jongen samen en toen gingn ieder zijn eigen weg. Hij probeert altijd die spuiten te bemachtigen als hij de kans krijgt, Want het komt niet snel voor tot een andere van zijn soort ze op zak heft, zo wel dan wilt hij die krijgen ho dan ook. Want hij wilt niet door en hij is er afhankelijk van en hij wilt niks maar dan ook niks met de genimus te maken hebben. Daarom reist hij regelmatig tussen de 2 werelden in zodat die hem niet kunnn vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Regilius Arno Bruno Bruwwors of tewel Rabb
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Geminus :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage-
Ga naar: