IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Shapeshifters 'nd Travelers

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axel
Administrator
avatar

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 13-12-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Ik ben een zwerver in een doos met een laptop.

Passport
Wereld: Origineel
Soort: Traveler
Partner: ❝ I'd rather have oxygen ❞

BerichtOnderwerp: Shapeshifters 'nd Travelers   wo dec 14, 2011 11:09 am

Shapeshifters 'nd Travelers

Shapeshifters
Shapeshifters zijn gecreëerd door onderzoekers in de parallelle wereld. Dit is hun enige hoop om de strijd tegen de originele wereld te winnen. Dus als je een nieuwe Shapeshifter bent, hoor je vrijwel gelijk bij de Geminus organisatie.

•Kwaliteiten;
Shapeshifters staan erom bekend dat ze iemands uiterlijk geheel kunnen kopiëren, ook hun DNA, door deze persoon één keer aan te raken. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om ze terug te vinden, en dat is ook de bedoeling. Ze kunnen enkel van uiterlijk veranderen, en niet veranderen in andere wezens. Enkel en alleen mensen. Ook hebben ze één vast uiterlijk waarin ze altijd terug veranderen, het uiterlijk dat ze hebben gekregen bij hun geboorte.
Verder hebben ze betere zintuigen en een beter uithoudingsvermogen dan normale mensen. Dit komt er goed van pas als ze eruit worden gestuurd met de missie om iemand uit de weg te ruimen. Het komt vaak voor dat ze dit moeten doen, er zijn veel probleem factoren. Die plannen in de war kunnen schoppen. Hun functie is dus niet alleen het vergaren van informatie, maar het ook veilig stellen van het plan.


•Achtergrond informatie;
Shapeshifters zijn creaties uit de parallelle wereld. Ook zij worden als normale mensen geboren, en er wordt niet op de geëxperimenteerd als kleine kinderen. Ze krijgen een speciaal medicijn ingespoten, dat ze regelmatig opnieuw moeten innemen met een injectie, dat hun het vermogen geeft was ze later hebben. Heb je eenmaal je eerste injectie gehad, kun je niet meer zonder. Je zult sterven zonder, of je dit nou wilt of niet. Vandaar dat de eerste Shapeshifters, degene waarop het werd geëxperimenteerd, niet meer terug naar af kunnen. Als Shapeshifter kun je vrijwel gelijk je krachten gebruiken, en ben je hier ook van op de hoogte. Je hebt er controle over, volledig.
Je wordt een Shapeshifter gemaakt op de leeftijd van vijftien tot twintig. Ben je veertien, dan kan het fataal zijn voor je lichaam. Op de een of andere manier weigert het dan de stof die je ingespoten krijgt. Ben je eenentwintig, dan heeft dit hetzelfde effect. Behalve dan als je lichaam er al aan gewend is, dan kun je het gewoon in blijven spuiten. Men weet niet waarom dit zo is, maar het moet maar zo. Het moet nog verbeterd worden. Shapeshifters hebben een ietwat hogere levensverwachting dan Travelers. Ze worden gemiddeld dertig jaar oud, en er zijn nog geen uitzonderingen geweest.


•Functie;
Het is hun taak om de originele wereld te infiltreren en daar hun werk te verrichten dat ze word opgedragen. Er is één bepaald internet café waar ze meestal altijd naartoe gaan. Hier is in een geheim kamertje een typemachine te vinden die ook plaats vindt in de parallelle wereld, maar het speciale eraan is dat deze op beiden werelden hetzelfde weergeeft op het papier, of er aan de andere kant nou iemand typt of niet. Het komt toch op het papier. Zo kunnen ze rapport geven over de stand van zaken. Ze werken voor de organisatie Geminus, maar dan die in de parallelle wereld.
Er zijn ook Shapeshifters die verraad plegen jegens de parallelle wereld. Ze moeten er niets van hebben, want ze hebben hier immers niet zelf voor gekozen. Dus vluchten ze weg naar de originele wereld om daar een soort van onder te duiken. Ook zij zullen neutraal zijn, en een manier zoeken om terug naar de parallelle wereld te gaan indien deze aan de winnende hand komt.


Travelers
Travelers waren de eerste die afweken van de normale mens, hun komst was ook niet gepland. Zij zijn een van de vele gevolgen van de verstoring van de balans. Hun kunnen is groter dan die van de mens, maar hun zintuigen werken nog steeds hetzelfde, eveneens als hun uithoudingsvermogen.

•Kwaliteiten;
Travelers zijn degene die zonder enige problemen van de een naar de andere dimensie kunnen reizen. De duur van hun verblijf in de andere wereld ligt gedeeltelijk aan de situatie, hun uithoudingsvermogen en de reden. Het gebeurt nogal vaak dat ze de grens oversteken als uitvlucht, omdat ze bang zijn. Wel kan het voorkomen dat ze 'vast' komen te zitten. Dit houdt in dat iets hun ervan weerhoud om terug te reizen naar hun originele wereld - of juist andersom, hun kunnen qua reizen kent dus zijn grenzen.
Ook zijn Travelers instaat om te zien of iemand een dimensie is geïnfiltreerd, ze kunnen dus zien wie van originele niet thuishoort daar. Ooit wel eens een 3D-film gezien zonder het brilletje op? Nou, zo zien Travelers die peronen dus.
Het komt ook voor, bij speciale gevallen, dat ze paranormale gaves hebben. Dit verschilt van voorwerpen verplaatsen tot echt moleculen laten wrijven waardoor er ontploffingen ontstaan et cetera.
[Dit laatste moet in overleg met een Administrator of Moderator]


•Achtergrond informatie;
Je wordt niet geboren als Traveler, je wordt er eentje gemaakt. Travelers ontdekken hun kunnen meestal pas later, en misschien meestal een belangrijk gedeelte uit hun geheugen. Het gedeelte wat de verklaring geeft voor hun 'krachten'. Men deed, bij het vinden van de eerste van hun soort, experimenten op kinderen van zes tot twaalf jaar. Omdat het bij die leeftijdsgroep het meeste effect scheen te hebben. Pas later, wanneer alles gesloten werd en het onderzoek werd gestaakt, zijn de kinderen weer vrijgelaten. De meesten zijn weer terug bij hun familie gekomen, maar er zijn ook gevallen die in een pleeggezin terecht zijn gekomen. Later kwamen deze kinderen weer in aanraking met hun speciale trucjes, sommigen wilden ervan af. Anderen wilden er beter mee worden.
Helaas is de levensverwachting niet echt hoog. De oudste Traveler is zevenentwintig, en die was dan nog een uitzondering. Meestal worden ze zo rond de vijfentwintig. En is hun dood ook nog eens geen pretje. Het is uiterst pijnlijk, en meestal worden ze - mits iemand ervan af weet - ingeslapen als dit nog mogelijk is. Het valt niet te rekken, hun leven. Maar omdat men inziet dat deze mensen van belang zijn, zijn sommige onderzoekers weer bezig met het onderzoeken en experimenteren op kleine kinderen.


•Functie;
Ten eerste: Travelers komen allemaal van de originele wereld. Maar kiezen er zelf voor of ze in de parallelle wereld verblijven of de originele. Als ze in de parallelle wereld leven worden ze beschouwd als spionnen, en vergaren ze belangrijke informatie voor de Geminus afdeling op de originele wereld. Ondanks dat ze dit gewoon doen, blijven ze van binnen toch neutraal. Zij zijn degene die altijd zullen winnen, of de parallelle wereld wint of de originele. Ze kunnen simpelweg afreizen naar de andere wereld en zich daar vestigen, niemand zal het merken. Behalve hun eigen soort.
Niet iedere Traveler werkt voor de Geminus organisatie. Simpelweg omdat ze niet instaat zijn om alle Travelers op te sporen, ze lopen overal rond. En het zijn er meer dan men denkt. Bovendien komen er steeds weer nieuwe bij, het is dus een hopeloze zaak. Meestal geven Travelers zichzelf aan, omdat ze willen helpen. Of gaan ze uit zichzelf naar de parallelle wereld omdat ze niets van de originele moeten hebben.

_________________

"They say that there's no such thing as paradise..."
"And they're right"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://geminus.actieforum.com
 
Shapeshifters 'nd Travelers
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Geminus :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: